تا پایان مهلت ارسال مقاله: پایان یافت

جاذبه های گردشگری استان خراسان جنوبی

آمد و رفت و اسکان در بیرجند

جهت حضور ( آمد و رفت و اسکان در بیرجند برای شرکت) در چهارمین همایش ملی باستان‌شناسی ایران- دانشگاه بیرجند 1 و 2 آبان ماه

نظر به این‌که چهارمین همایش ملی باستان‌شناسی ایران به عنوان یکی از معدود و معتبرترین همایش‌های باستان‌شناسی کشور محسوب می‌گردد، و با توجه به تماس‌ها و پیگیری‌های پیاپی شمار کثیری از باستان‌شناسان و متخصصان علوم وحوزه‌های مرتبط مبنی بر چگونگی حضور (آمد و رفت و اسکان در بیرجند برای شرکت) در چهارمین همایش ملی باستان‌شناسی ایران که در 1 و 2 آبان‌ماه 1398 در دانشگاه بیرجند برگزار می‌گردد؛ دبیرخانه چهارمین همایش ملی باستان‌شناسی ایران بر خود لازم دانسته با عنایت به اعتبار ویژه این همایش، و متعاقبا احترام به نظرات درخواست کنندگان، اقدامات و تمهیدات لازم را مورد لحاظ قرار داده و هماهنگی‌های لازم و کافی را با آژانس مسافرتی آسیا پرواز ( birland.ir ) جهت تسهیل هرگونه نیازمندی‌های حضور در شهر بسیار زیبای بیرجند فراهم نمایند.

آژانس مسافرتی آسیاپرواز      birland.ir

هتل فیروزه :05631145