تا پایان مهلت ارسال مقاله: پایان یافت

جاذبه های گردشگری استان خراسان جنوبی

تمدید مهلت ارسال اصل مقالات به دبیرخانه چهارمین همایش ملی باستان شناسی ایران

23 تیر 1398

با کمال مسرت به اطلاع می رساند تاریخ پایان دریافت مقالات برای چهارمین همایش ملی باستان شناسی ایران تا ۳۱ مردادماه ۱۳۹۸ تمدید شد.
با توجه به اینکه زمان پیش گفته دوباره تمدید نخواهد شد لذا علاقه مندان به مشارکت در چهارمین همایش ملی باستان شناسی ایران نسبت به ارسال اصل مقالات خود سریع تر اقدام نمایند.

همچنین به اطلاع می رساند زمان اعلام نتایج داوری مقالات ۱۵ شهریور ۹۸ خواهد بود.

زمان برگزاری همایش در تاریخ های  ۱ و ۲ آبان ماه ۱۳۹۸ در محل دانشگاه بیرجند است

ثبت نام