5 اردیبهشت 1398

جلسه مشترک کمیته برگزاری چهارمین همایش ملی باستان شناسی ایران با فعالان حوزه ی گردشگری استان خراسان جنوبی در دانشکده هنر برگزار گردید.

این جلسه با همکاری و نمایندگی جناب آقای مهندس کاشانی از فعالان برجسته ی حوزه ی گردشگری استان و مدیر گردشگری آژانس آسیاپرواز برگزار گردید. در این جلسه علاوه بر همکاری های متقابل در خصوص برگزاری تورهای گردشگری- فرهنگی جذاب در استان خراسان جنوبی و شهرستان بیرجند برای مهمانان چهارمین همایش ملی باستان شناسی ایران، بر همکاری متقابل فرهنگی، علمی و اجرایی به منظور برگزاری هرچه بهتر همایش تاکید گردید.
جلسه مذکور حاوی دستاوردهای بیشماری به ویژه برای مهمانان و سخنرانان چهارمین همایش ملی باستان شناسی ایران بود.