تا پایان مهلت ارسال مقاله: پایان یافت

جاذبه های گردشگری استان خراسان جنوبی

راهنمای ارسال مقالات

23 دی 1397

1)  برای ثبت مقاله، از صفحه همایش‏ های من در پنل کاربری خود، گزینه ثبت مقاله را انتخاب کنید.

2)  پس از وارد شدن به صفحه ثبت مقاله، اطلاعات لازم شامل عنوان مقاله، محورهای اصلی و فرعی مقاله، چکیده مقاله و همچنین نویسندگان مقاله هر کدام به صورت جداگانه، را وارد کنید.جهت ثبت گزینه ذخیره تغییرات را انتخاب کنید.

3)  برای کپی کردن متن چکیده، حتماً از کلید Ctrl+V استفاده کنید.

4) در قسمت مقالات من برای بارگزاری مقاله مورد نظر، در بخش ارسال فایلهای مقاله، کلیک کرده و فرمت های خواسته شده مقاله از جمله : «ورد و پی دی اف و فایل فشرده زیپ شامل هر دو فرمت ذکر شده است» را به صورت کامل بارگذاری کنید.

5)  پس از بارگذاری تمام فایل های مورد نیاز، وضعیت مقاله به دریافت کامل فایل ها تغییر میکند.

6) با استفاده از گزینه ثبت مقاله میتوانید مقالات دیگر خود را ثبت کنید.

ثبت نام

تاریخ های مهم