پیوستن « Iranian Journal of Archaeological Studies (IJAS) University of Sistan and Baluchestan » به جمع حامیان چهارمین همایش ملی باستان شناسی ایران

4 دی 1397

« Iranian Journal of Archaeological Studies (IJAS) University of Sistan and Baluchestan » به حامیان چهارمین همایش ملی باستان شناسی ایران پیوست

« Iranian Journal of Archaeological Studies (IJAS) University of Sistan and Baluchestan » ضمن اعلام خرسندی خود از برگزاری چهارمین همایش ملی باستان شناسی ایران در دانشگاه بیرجند، به عنوان یکی از حامیان و همکاران این همایش علمی اعلام آمادگی کرد. براساس تفاهم­ نامه ای میان چهارمین همایش ملی باستان شناسی ایران و پژوهشکده علوم باستان شناسی دانشگاه سیستان و بلوچستان تعدادی از اصل مقالات منتخب و برگزیده­ ی همایش در نشریه علمی-پژوهشی « Iranian Journal of Archaeological Studies (IJAS) University of Sistan and Baluchestan »  چاپ و منتشر خواهد شد.