روزشمار همایش

تا پایان مهلت ارسال مقاله: پایان یافت

فرمت ارائه سخنرانی

21 بهمن 1397

قابل توجه پژوهشگرانی که مقاله آنان به صورت ارائه سخنرانی پذیرفته شده است ..
راهنمای  دانلود و تهیه فرمت سخنرانی اولین همایش ملی "نماز هویت و جوانان"

راهنمای تهیه سخنرانی

مقالات تأييد شده مي بايست در قالب فرمت رايج جهت ارائه سخنراني حداكثر به مدت 15 دقيقه آماده گردد. مدت زمان اختصاص داده شده برای سخنرانی 10 دقیقه و برای پرسش و پاسخ 5 دقیقه در نظر گرفته شده است. کلیه شرکت کنندگان لازم است اسلاید های سخنرانی خود را صرفاً به زبان فارسی آماده نمایند، زبان ارائه سخنرانی به شکل فارسی می باشد.

• سخنرانان محترم رعایت ساختار یک مقاله علمی(شامل عنوان، مقدمه، مواد و روش ها، نتایج، بحث و نتیجه گیری) که در الگو آمده، ضروری است.
  • لطفا فرمت ارائه سخنرانی مقاله را طبق فرمت ارائه شده درسایت،تاپایان ساعت اداری روز یکشنبه 28 بهمن ماه 1397 به ایمیل دبیرخانه (salat_conf@birjand.ac.ir) ارسال نمائید.

سخنرانان محترم لازم است اسلایدهای سخنرانی خود را الزاماً درفرمت سخنرانی  قرار داده شده ارائه نمایند

*** برای دریافت فرمت ارائه سخنرانی اینجا کلیک کنید

05632202280-09154968676

05632202280