تاریخ های مهم

13 و 14 دی ماه 1402

اطلاعیه شماره 6 (مهم): نهایی کردن ثبت‌نام و پرداخت هزینه‌ها

2 دی 1402

از پژوهشگرانی که مقاله آنها برای ارائه پذیرفته شده است (همچنین شرکت کنندگانی که قصد شرکت حضوری بدون ارائه مقاله در سمینار را دارند) خواهشمند است که در اسرع وقت نسبت به نهایی کردن ثبت‌نام و تعیین نوع مشارکت خود در سمینار بر اساس مراحلی که در متن اطلاعیه شرح داده شده است (تب ادامه مطلب را کلید فرمایید) اقدام فرمایند.

لازم به ذکر است همانطور که پیشتر نیز اعلام شده است (اطلاعیه شماره 1)، ششمین سمینار ملی کنترل و بهینه‌سازی به  صورت ترکیبی (مجازی و حضوری) برگزار می‌گردد و از این بابت و به منظور فراهم آمدن امکان مشارکت حداکثری علاقه‌مندان، همه جلسات سمینار (اعم از افتتاحیه، سخنرانی‌ها و ...) در بستر آنلاین نیز ارائه و برگزار خواهد شد و مشارکت بصورت مجازی در جلسات برای همه علاقه‌مندان از طریق لینک جلسات آزاد خواهد بود. لذا با توجه به بُعد مسافت و هزینه‌های جانبی، قابل پیش‌بینی است که بیشتر شرکت کنندگان و سخنرانان تمایل به شرکت به صورت مجازی داشته باشند. از این رو خواهشمند است که جهت مشخص شدن نوع مشارکت، موارد شرح داده شده در متن اطلاعیه را به دقت مطالعه و اقدام فرمایید.

۱- کلیه پژوهشگران که مقاله آنها در سمینار پذیرفته شده و قصد ارائه مقاله را دارند (حضوری یا مجازی) خواهشمند است که حداکثر تا پایان وقت اداری 10 دیماه، نسبت به نهایی کردن ثبت‌نام و پرداخت هزینه‌های ثبت‌نام در قسمت پرداخت هزینه‌ها در حساب کاربری خود در وبسایت سمینار اقدام فرمایند. از این دسته از شرکت کنندگان اکیداً تقاضا می‌شود مدارک پرداخت را نزد خود نگه دارند تا در صورت لزوم به دبیرخانه سمینار ارائه دهند. در این ارتباط لطفا اطلاعیه شماره 5 را نیز جهت آماده‌سازی و ارسال محتوای ارائه ملاحظه فرمایید. (لازم به ذکر است که با توجه به نوع پرداخت‌های شناسه‌دار نزد بانک مرکزی، بازگشت وجه امکان‌پذیر نبوده و یا مستلزم طی روند اداری بسیار طولانی است، لذا خواهشمندیم در این مورد دقت لازم را مبذول فرمایید.)

۲- از شرکت کنندگانی که تمایل به شرکت در سمینار به صورت حضوری و مسافرت به شهرستان بیرجند دارند (چه برای ارئه مقاله و چه برای شرکت آزاد در سمینار) خواهشمند است تا نسبت به پرداخت هزینه

اقامت: 1500000 ریال (یک میلیون و پانصد هزار ریال) برای مدت دو شب (13 و 14 دیماه)

تغذیه:4600000 ریال (چهار میلیون و ششصد هزار ریال)

به شماره حساب نزد بانک مرکزی بنام درآمدهای دانشگاه بیرجند: 4001075803022006

(یا شماره شبا: IR070100004001075803022006)

و با شناسه واریز همایش: 375075880123100000000000150010

اقدام و مدارک پرداخت را حداکثر تا پایان وقت اداری 10 دیماه به آدرس ایمیل دبیرخانه کنفرانس (6nsco@birjand.ac.ir) ارسال و از رسیدن مدارک اطمینان حاصل فرمایند (لازم به ذکر است که با توجه به نوع پرداخت‌های شناسه‌دار نزد بانک مرکزی، بازگشت وجه امکان‌پذیر نبوده و یا مستلزم طی روند اداری بسیار طولانی است، لذا خواهشمندیم در این مورد دقت لازم را مبذول فرمایید. همچنین بسیار خواهشمندیم که در هنگام پرداخت در درج صحیح شناسه واریز دقت فرمایید، پرداخت‌های بدون شناسه واریز یا با شناسه واریز ناصحیح قابل قبول نمی‌باشد).

لازم به ذکر است که محل اقامت در نظر گرفته شده پانسیون دانشجویی (سوئیت 6 تخته با سرویس بهداشتی و حمام در داخل سوئیت) در نزدیکی دانشگاه می‌باشد ولی با توجه به تنوع مکان‌های اقامتی در شهرستان و تفاوت زیاد هزینه‌های اقامت و همینطور تنوع سلیقه شرکت کنندگان، کمیته اجرایی سمینار تصمیم گرفت تا امکان انتخاب محل اقامت بر اساس سلیقه شرکت کنندگان فراهم باشد. این دسته از شرکت کنندگان می‌توانند بدون پرداخت هزینه‌های اقامت (و فقط با پرداخت هزینه تغذیه) نسبت به رزرو محل اقامت خود در مکان دیگری اقدام فرمایند. در زیر اطلاعات تماس و رزرو برخی مراکز اقامتی شهرستان بیرجند جهت استفاده درج شده است.

مهمانسرای جهانگردی (شماره تماس: 05632218061) مسافت تقریبی تا دانشگاه بیرجند: 9 کیلومتر

هتل کوهستان (شماره تماس: 05658323370) مسافت تقریبی تا دانشگاه بیرجند: 13 کیلومتر

هتل سپهر (شماره تماس: 05632232299) مسافت تقریبی تا دانشگاه بیرجند: 14 کیلومتر

6nsco@birjand.ac.ir