تاریخ های مهم

13 و 14 دی ماه 1402

اطلاعیه شماره یک

25 تیر 1402

گروه ریاضی دانشگاه بیرجند افتخار دارد از تمامی اساتید، محققان و دانشجویان ریاضی دعوت نماید تا در ششمین سمینار کنترل و بهینه‌سازی که در روزهای 13 و 14 دی‌ماه سال جاری برگزار می‌گردد، شرکت نمایند. این سمینار به صورت حضوری و مجازی برگزار می‌گردد و امید است بستری مناسب برای تبادل اطلاعات علمی و پیشرفت‌های جدید و ارائه آخرین دستاوردهای تحقیقاتی در حوزه کنترل و بهینه‌سازی و علوم کاربردی مرتبط با آن باشد. در این راستا محورهای زیر در این سمینار در نظر گرفته شده است:

• نظریه کنترل و سیستم‌های دینامیکی
  • کنترل بهینه سیستم‌های دینامیکی
  • کاربردهای نظریه کنترل
  • کنترل بهینه در پزشکی، اقتصاد و ...
  • حساب تغییرات و بهینه‌سازی

لذا از علاقه‌مندان به ارائه سخنرانی در محورهای فوق درخواست می‌شود مقاله خود را با توجه به تاریخ‌های زیر آماده نمایند:

• شروع ثبت نام: ۱۵ مهر ۱۴۰۲
  • شروع دریافت مقالات: ۱۵ مهر ۱۴۰۲
  • آخرین مهلت ارسال مقالات: ۱۵ آذر ۱۴۰۲
  • آخرین مهلت ثبت نام: ۳۰ آذر ۱۴۰۲

برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق آدرس‌های زیر تماس حاصل فرمایید:

• وب سایت سمینار: https://conf.birjand.ac.ir/nsco6
  • پست الکترونیکی سمینار: nsco6@birjand.ac.ir
  • تلفن دبیرخانه: ۳۱۰۲۶۷۵۹-۰۵۶

سایر اخبار و اطلاعیه‌های بعدی از طریق وب سایت سمینار در اختیار علاقه‌مندان قرار خواهد گرفت.

با تشکر و احترام

دبیرخانه ششمین سمینار کنترل و بهینه‌سازی