روزنگار
تا روز برگزاری همایش :

تا پایان ثبت نام در همایش:

تا پایان مهلت ارسال مقاله:

دیدار با حامیان همایش

نشست دبیران همایش پژوهشهای نوین در علوم دامی با محوریت تنش محیطی با مدیر عامل صندوق حمایت از کشاورزی و دامپروری.

در این نشست در ابتدا آقای دکتر نعیمی پور دبیر اجرایی همایش، ضمن معرفی همایش و ظرفیت های علمی و پژوهشی دانشگاه، زمینه برگزاری کارگاه های جانبی و معرفی استان، همایش را فرصت ارزشمندی برای ارتباطات منطقه ای و معرفی ظرفیت های شهرستان نامید و از آقای مهندس نخعی بعنوان رئیس صندوق توسعه جهت حمایت مالی و معنوی دعوت به همکاری نمودند

در ادامه آقای مهندس نخعی، ضمن تشکر از فعالیت های ارزشمند علمی پژوهشی در گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند ،آمادگی خود را جهت حمایت از برگزاری همایش، فعالیت های پژوهشی در بخش دامپروری و کشاورزی اعلام آمادگی نمودند.

ncaras@birjand.ac.ir

خراسان جنوبی - بیرجند - کیلومتر 5 جاده کرمان - دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند