روزنگار
تا روز برگزاری همایش :

تا پایان ثبت نام در همایش:

تا پایان مهلت ارسال مقاله:

دیدار با حامیان همایش

جلسه همفکری و هم اندیشی دبیران همايش پژوهش های نوین در علوم دامی با محوریت تنش محیطی با ریاست سازمان جهاد کشاورزی استان.
در این جلسه، ابتدایا توسط آقای دکتر حسینی واشان ،شرایط و وضعیت همایش تشریح گردید و ضمن تقدیر از همکاری و حمایت مادی و معنوی سازمان، از ریاست سازمان تقاضا شد که در اطلاع رسانی و حمایت بخش های خصوصی سازمان های مرتبط با علوم، دام و طیور هماهنگی لازم صورت پذیرد. در ادامه ریاست محترم سازمان جهاد کشاورزی استان، ضمن تقدیر از فعالیت های علمی و پژوهشی دانشگاه در این زمینه اعلام آمادگی حمایت همه جانبه نمودند و از معاونت امور دام سازمان درخواست کردند جلسه ای به منظور هماهنگی و مشارکت بخش‌های خصوصی انجام شود.

Contact

ncaras@birjand.ac.ir