روزنگار
تا روز برگزاری همایش :

تا پایان ثبت نام در همایش:

تا پایان مهلت ارسال مقاله:

دیدار با حامیان همایش

به منظور رایزنی در جهت مشارکت بیشتر بخش خصوصی در برگزاری همایش، با حضور آقای دکتر افضلی، و دبیران همایش آقایان دکتر حسینی واشان و دکتر نعیمی پور و مدیر اجرایی همایش آقای مهندس ضیا با مالک کشاورزی دامپروری فلاح، حاجی آقای مهندس فلاحی گفتگو کردند، این نشست که در محل دفتر کار حاجی آقای فلاحی  واقع در شهرک صنعتی بیرجند انجام شد، در این نشست دبیران همایش از حمایت های مستمر آقای فلاحی در برگزاری برنامه های علمی پژوهشی در دانشگاه بیرجند تقدیر نمودند مقرر گردید حمایت مادی و معنوی از  همایش پژوهشهای نوین در علوم دامی با محوریت تنش محیطی که در دانشگاه بیرجند برگزار می شود صورت پذیرد.

ncaras@birjand.ac.ir

خراسان جنوبی - بیرجند - کیلومتر 5 جاده کرمان - دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند