روزنگار
تا روز برگزاری همایش :

تا پایان ثبت نام در همایش:

تا پایان مهلت ارسال مقاله:

آغاز فرآبند دریافت مقالات

5 مرداد 1403

نویسندگان و پژوهشگران ارجمند
با عرض سلام و احترام
باستحضار اساتید، دانشجویان، و پژوهشگران صنعت دامپروری و مرغداری کشور می رساند همایش پژوهش های نوین در علوم دامی، مقالات و نتایج یافته های پژوهشی در عرصه های تغذیه، پرورش، فناوریهای نوین، ساختمان و تجهیزات  دام بزرگ، دام سبک، پرورش طیور، کرم ابریشم، زنبور عسل و شیلات را دریافت و مورد داوری قرار می دهد. در این همایش شرکت به دو صورت ارایه خلاصه مقالات و مقاله کامل امکان پذیر است. برای هر کدام از انواع شرکت در همایش تنها یک فایل حاوی جزئیات لازم را آماده و بارگزاری نمایید. پس از اعلام نتایج فایل پاورپوینت، صدای ارایه متناظر با اسلاید ها و یا فایل پوستر قایل بارگزاری خواهد بود. کلیه هزینه ثبت نام و داوری مقالات در ابتدا و هنگام ارسال مقاله، دریافت می شود تا مقاله در جریان داوری قرار گیرد. در غیر این صورت به حالت راکد باقی خواهد ماند. با هر ثبت نام تنها 2 عنوان مقاله قابل ارسال بوده و مقاله سوم به بعد، به ازای هر مقاله مستلزم پرداخت 50  هزار تومان هزینه مازاد خواهد بود.

نویسندگان و پژوهشگران ارجمند

با عرض سلام و احترام

.خواهشمند است برای ارسال چکیده (چکیده مبسوط یک صفحه ای فارسی و لاتین شامل: مقدمه، مواد و روش ها نتایج و بحث و نتیجه گیری کلی و کلمات کلیدی مشتمل بر 400 تا 600 کلمه) و یا مقاله کامل (شامل چکیده مبسوط فارسی و لاتین و  متن کامل) موارد زیر را رعایت فرمایید:

نمونه فایل آماده مقاله جهت دانلود در پایان مطلب افزوده شده است. لطفا فایل نمونه را دانلود و مطالب خود را منطبق بر آن فرمت داخل مقاله قرار

نکته در هنگام بارگذاری مقالات از گزینه ارسال مدارک در منوی مقالات من برای ارسال کارت دانشجویی، گواهی اشتغال به تحصیل یا حکم کارگزینی و کارت شناسایی به صورت فایل زیپ استفاده فرمایید.

توجه ! طبق مصوبه کمیته اخلاق پژوهشی همایش، کلیه مقالاتی که مشمول مصادیق تقلب علمی می گردند، ضمن معرفی نویسنده مسئول به مراجع ذی ربط و اطلاع رسانی به محل تحصیل یا خدمت نامبردگان، مقاله آنها قابل پذیرش نبوده ووجه ثبت نامی نیز قابل عودت نمی باشد

آرزوی سلامتی و موفقیت

Full Paper NCARAS4(1).docx (1/41 mb)

Paper abstract NCARAS4.docx (1/37 mb)