استعلام وضعیت مقاله
جهت استعلام از آخرین وضعیت مقاله خود، کد رهگیری مقاله را در کادر زیر وارد نمایید.

روزشمار همایش

تا پایان ثبت نام در همایش: پایان یافت

تا پایان مهلت ارسال مقاله: پایان یافت

بیانیه اختتامیه سومین همایش پژوهش های نوین در علوم دامی با محوریت تنش های محیطی

28 بهمن 1401

بسمه­ تعالی

بیانیه سومین همایش ملی پژوهش های نوین در علوم دامی با محوریت تنش های محیطی

امروزه افزایش جمعیت جهانی و گسترش شهرنشینی، لزوم افزایش تولیدات دامی سالم و ارگانیگ را دوچندان نموده است. از طرفی پیدایش تنش­های محیطی جدید، کاهش میانگین بارش، وقوع خشکسالی­ها و کاهش سطح اراضی قابل کشت، تامین نهاده­های دامی و جمعیت دامی کشورهای منطقه را با چالش­های جدی روبرو ساخته که برون رفت از آن به یکی از دغدغه­های اصلی مجامع علمی بدل گشته است. تهدید جمعیت دامی، تخریب و کاهش مراتع قابل استفاده دام و افزایش هزینه­های اقتصادی تولید محصولات دامی، پایداری اقتصادی را در جوامع روستایی به خطر انداخته و مهاجرت جمعیت روستایی را خصوصا در مرزهای شرق کشور به دنبال داشته است. علاوه بر راهکارهای معمول در کنترل شرایط، استفاده از کشت فراسرزمینی و حفظ ذخایر آب منطقه، گسترش تولید صنعتی و مقاوم به تنش­های محیطی به جای دامداری سنتی وابسته به مراتع، استفاده از تکنولوژی­های نوین نظیر انرژی هسته­ای در راستای افزایش سودآوری تولیدات با گرایش ارگانیک و سالم و پیاده­سازی الگوهای اقتصاد پایدار و علمی در مناطق روستایی با تکیه بر ژنتیک مقاوم بومی، از جمله رویکردهای عالمانه و منطقی در این زمینه خواهد بود. امید است دستاوردهای علمی و مقالات منتشر شده در سومین همایش ملی پژوهش­های نوین در علوم دامی با محوریت تنش­های محیطی، توانسته باشد با ارایه آخرین یافته­های تحقیقاتی اساتید، پژوهشگران و دانشجویان دانشگاه­های سراسر کشور در جهت ارتقای وضعیت صنعت دام و طیور و اصلاح و هدایت سیاست­گذاری­های دستگاه­های اجرایی کشور در این حوزه گامی موثر برداشته باشد.

و من الله توفیق

دکتر سید احسان غیاثی

دبیر همایش

05631027626     دبیرخانه