پایگاه استنادی علوم جهان اسلام

میزگرد

آخرین مهلت ثبت‌نام قطعی

27 تیر 1403

به استحضار پژوهشگران محترم می رساند مهلت ثبت نام قطعی در سمینار، ساعت 24 روز یکشنبه 1403/4/31 است. با توجه به ضرورت برنامه ریزی جهت اسکان مهمانان حضوری و زمان‌بندی دقیق سخنرانی‌ها و پوسترها، خواهشمند است هر چه سریعتر جهت قطعی کردن ثبت نام و پرداخت هزینه‌ها اقدام نمایید. مقالات پذیرفته شده به صورت پوستر و سخنرانی، در صورتی در برنامه زمان‌بندی  قرار خواهند گرفت که ثبت نام قطعی توسط نویسنده ثبت کننده انجام شده باشد. ثبت‌نام و پرداخت کلیه هزینه‌ها صرفا از طریق پرتال کاربری پژوهشگر است. شرکت کنندگانی که به صورت حضوری و به همراه خانواده در کنفرانس شرکت می‌کنند، جهت امور مربوط به اسکان با شماره 05631026775 و یا شماره همراه 09151633142 تماس حاصل نمایند.

کارگاه آشنایی با مبانی و مدلسازی معادلات ساختاری

31026775 56 98+

31026780 56 98+

32202041 56 98+