پایگاه استنادی علوم جهان اسلام

روز شمار
تا روز برگزاری همایش :

تا پایان ثبت نام در همایش:

تا پایان مهلت ارسال مقاله:

راهنمای نگارش مقاله

7 دی 1402

علاقه مندان لازم است مقاله کامل یا گزارش خود را به یکی از زبانهای فارسی یا انگلیسی تهیه نمایند. مقاله یا گزارش علمی باید شامل عنوان، نام و نام خانوادگی نویسندگان، نام دانشگاه یا سازمان، چکیده، کلید واژه، کد موضوع بندی ریاضی، مقدمه و مراجع بوده و حداکثر در 8 صفحه A4 با نرم افزار لاتک و مطابق با قالب طراحی شده کنفرانس، تهیه شود. قالب فایل مجموعه مقالات کنفرانس از طریق منوی "روش تدوین مقاله" در وبگاه کنفرانس به آدرس

قابل دسترسی است.
تذکر:
1. مقاله باید شامل یافته های جدید بوده و در جای دیگر ارائه نشده باشد. .
2. گزارش علمی باید حاوی تحلیل های نوین از طرح ها و فعالیتهای اجرایی مرتبط با آمار باشد.
3. هر شرکت کننده فقط می تواند یک سخنرانی تخصصی یا پوستر ارائه کند.
4. فایل پی دی اف بدون نام اصل مقاله یا گزارش علمی، به همراه فایل چکیده فارسی (لاتین)، باید صرفا از طریق صفحه وبگاه کنفرانس در تاریخ مقرر ارسال شود. فرآیند ثبت مقاله فقط با ارسال تمامی فایلهای خواسته شده، خاتمه می یابد. فایلهایی که در قالب معرفی شده کنفرانس آماده نشوند برای داوری ارسال نخواهند شد.
5. لازم است نویسندگان پس از پایان فرایند داوری مقالات، مقالات خود را مطابق نظر داوران اصلاح کنند.
6. فقط مقالاتی که نویسنده مسئول آنها با پرداخت هزینه در وبگاه ثبت نام کرده است، در جدول زمانبندی کنفرانس قرار میگیرند.
7. پذیرش مقاله برای پوستر، سخنرانی یا چاپ در کتابچه مقالات منوط به تایید کمیته علمی کنفرانس است. انتشار
مقالاتی که در کتابچه چاپ میشوند، پس از برگزاری کنفرانس در مجلات علمی بلامانع است.
8.  مقالات پذیرفته شده در کنفرانس، بر حسب محتوای علمی انتخاب و برای انجام مراحل داوری به نشریات علمی انجمن آمار ایران ارسال خواهند شد.

31026775 56 98+

31026780 56 98+