پایگاه استنادی علوم جهان اسلام

میزگرد

آخرین مهلت اعمال اصلاحات

21 تیر 1403

به اطلاع کلیه نویسندگان محترمی که وضعیت مقاله آنها پس از مرحله داوری در حالت "نیاز به اصلاح" است می‌رساند که آخرین مهلت ویرایش و اعمال اصلاحات مطابق با نظر داوران، ساعت 24 روز جمعه 1403/4/22 است. بدیهی است که پس از این تاریخ، وضعیت مقاله طبق نظر سرداور قطعی می شود و امکان بررسی مجدد وجود ندارد. خواهشمند است پس از ارسال مقاله اصلاح شده، با ثبت و ارسال تیکت از طریق سیستم، کد رهگیری مقاله را به دبیرخانه اعلام نمایید.

کارگاه آشنایی با مبانی و مدلسازی معادلات ساختاری

31026775 56 98+

31026780 56 98+

32202041 56 98+