پایگاه استنادی علوم جهان اسلام

میزگرد

اعلام نتایج داوری مقالات

11 تیر 1403

ضمن تشکر از تمامی داوران و سرداوران محترم بابت همکاری، همراهی و دقت نظر در بررسی مقالات به اطلاع نویسندگان محترم می رساند که نتایج داوری مقالات از طریق سامانه همایش‌های دانشگاه بیرجند، قابل دسترس گردید.

از نویسندگان محترم تقاضا می شود با ورود به پنل کاربری پژوهشگر و منوی مقالات من، آخرین وضعیت مقاله خود را ملاحظه نمایند.

مقالات در وضعیت نیاز به اصلاح باید مطابق نظر داوران که از طریق گزینه تاریخچه قابل دسترس است، اصلاح شده و ظرف مدت سه روز برای بررسی مجدد در سامانه آپلود شوند. پس از آپلودلازم است از نوار ابزار بالای پنل کاربری، بخش تیکت‌ها را انتخاب نموده و ارسال فایل جدید را با نوشتن کد رهگیری و عنوان مقاله به دبیرخانه اعلام نمایند.

از نویسندگان محترمی که وضعیت فعلی مقاله آنها ارسال برای هیات داوران است تقاضا می شود که همچنان صبوری نموده تا مراحل داوری مقالات آنها نهایی شود و پس از اعلام نتیجه، بسته به نوع تغییر وضعیت مقاله، اقدام نمایند.

کارگاه آشنایی با مبانی و مدلسازی معادلات ساختاری

31026775 56 98+

31026780 56 98+

32202041 56 98+