گروه آموزشی زبان و ادبیات فارسی05632202134

دبیرخانه: دکتر علی اکبر محمدی 09157219723

Email: conference9@birjand.ac.ir

لینک عضویت در کانال اطلاع رسانی در تلگرام

استان خراسان جنوبی- بیرجند- انتهای بلوار دانشگاه ـ پردیس دانشگاه بیرجند- دانشکده ادبیات و علوم انسانی- دبیرخانه نهمین همایش ملی پژوهش های زبان و ادبیات فارسی

خبرخوان
پنل روزشمار

تا پایان ثبت نام در همایش: پایان یافت

تا پایان مهلت ارسال مقاله: پایان یافت

اطلاعیه شماره9

25 بهمن 1396

(کارگاه های همایش)

اطلاعیه شماره 9

(کارگاه های همایش)

با درود و احترام به آگاهی می­ رساند همزمان با برگزاری همایش سه کارگاه با عناوین زیر:

1)     شیوه گردآوری گویش ها

2)     نقد و بررسی کتاب های زبان و ادبیات فارسی دوره متوسطه

3)     شیوه های عملی تبیین مسأله در پژوهش های ادبی

برگزار خواهد شد. از علاقه مندان شرکت در هر کارگاه تقاضا می شود نسبت به ثبت نام در هر کارگاه به طور جداگانه و پرداخت هزینه های مربوط، ازطریق سامانه همایش(با ورود به کنترل پنل و قسمت گزینه های جانبی) اقدام نمایند.

دبیرخانه نهمین همایش ملی پژوهش های زبان و ادبیات فارسی

1958