گروه آموزشی زبان و ادبیات فارسی05632202134

دبیرخانه: دکتر علی اکبر محمدی 09157219723

Email: conference9@birjand.ac.ir

لینک عضویت در کانال اطلاع رسانی در تلگرام

استان خراسان جنوبی- بیرجند- انتهای بلوار دانشگاه ـ پردیس دانشگاه بیرجند- دانشکده ادبیات و علوم انسانی- دبیرخانه نهمین همایش ملی پژوهش های زبان و ادبیات فارسی

خبرخوان
پنل روزشمار

تا پایان ثبت نام در همایش: پایان یافت

تا پایان مهلت ارسال مقاله: پایان یافت

اطلاعیه شماره یک

30 مرداد 1396

پژوهشگر گرامی سلام

اطلاعیۀ شمارۀ یک

دبیرخانۀ نهمین همایش ملی پژوهش های زبان و ادبیات فارسی از همه استادان، پژوهشگران و دانشجویانی که در حوزه های گوناگون زبان و ادبیات فارسی و یا رشته های مرتبط با انواع محورهای همایش فعالیت می کنند دعوت می کند به وبگاه همایش به نشانی:

مراجعه کنند و ضمن مشاهده اطلاعات کامل همایش نسبت به نام نویسی خود اقدام فرمایند. خواهشمند است به چند نکته مهم توجه فرمایید:

1. حتماً از همین آدرس وارد وب سایت همایش شده و قسمت  ثبت نام( منوی بالا و سمت چپ) را کلیک کرده و اطلاعات درخواستی را تکمیل کنید.
  2. پس از تأیید و ایجاد کاربر، شما وارد صفحه مدیریت پژوهشگر خواهید شد.
  3. در این صفحه با کلیک بر منوی همه همایش ها، گزینه عضویت و ثبت نام در همایش جدید را انتخاب کنید.
  4. در صفحه جدید، چندین همایش که در حال برگزاری هستند دیده می شود و نهمین همایش ملی پژوهش های زبان و ادبیات فارسی نیز قابل مشاهده است که با فشار دادن گزینه (عضویت و ثبت نام در همایش جدید) واقع در قسمت پایین سمت چپ، و تأیید کاربر گرامی، ثبت نام شما قطعی خواهد شد.
  5. در مرحله بعد پژوهشگر حتماً باید نوع ثبت نام( دانشجویان یا همه پژوهشگران و استادان) را مشخص کند تا با واریز پیش پرداخت هزینه های مشخص شده، امکان ارسال مقاله را داشته باشد.
  6. به زودی امکان پرداخت الکترونیکی هزینه ها فراهم شده و در وب سایت همایش قرار می گیرد.
  7. از ارسال چکیده مقاله به تنهایی خودداری کنید، چکیده و اصل مقاله یکجا دریافت می گردد.

با سپاس

دبیرخانۀ نهمین همایش ملی پژوهش های زبان و ادبیات فارسی