گروه آموزشی زبان و ادبیات فارسی05632202134

دبیرخانه: دکتر علی اکبر محمدی 09157219723

Email: conference9@birjand.ac.ir

لینک عضویت در کانال اطلاع رسانی در تلگرام

استان خراسان جنوبی- بیرجند- انتهای بلوار دانشگاه ـ پردیس دانشگاه بیرجند- دانشکده ادبیات و علوم انسانی- دبیرخانه نهمین همایش ملی پژوهش های زبان و ادبیات فارسی

خبرخوان
پنل روزشمار

تا پایان ثبت نام در همایش: پایان یافت

تا پایان مهلت ارسال مقاله: پایان یافت

راهنمای ثبت نام و ارسال مقاله

16 خرداد 1396

پژوهشگران محترم لطفاً قبل از اقدام به ثبت نام نکات زیر را مرور فرمایید تا هنگام ثبت مقاله و ارسال فایل ها دچار مشکل نشوید:

هزینه ارسال هر مقاله  50 هزارتومان می باشد که از طریق درگاه اینترنتی واقع در وبگاه همایش قابل پرداخت خواهد یود

شماره حساب 483560451 بانک تجارت شعبه دانشگاه بیرجند به نام نهمین همایش ملی پژوهشهای زبان و ادبیات فارسی بدین منظور اختصاص دارد