راهنمای ثبت نام و ارسال مقاله

29 بهمن 1399

4- بعد از ورود به پنل کاربری، برای ثبت نام در کنفرانس وارد قسمت همایش ‏ها شوید.

5- روی گزینه عضویت (ثبت ‏نام) در همایش جدید کلیک کنید.

6- سپس از لیست همایش ‏های در حال ثبت ‏نام، گزینه ثبت ‏نام در سومین کنفرانس ملی علوم و مهندسی محیط زیست و توسعه پایدار با رویکرد کرونا و محیط زیست  را انتخاب و تایید کنید.

7- با طی مراحل 1 تا 6، ثبت‏ نام اولیه شما در کنفرانس انجام شده است.

8 - پس از ثبت نام اولیه، شما می ‏توانید چکیده مقالات خود را بر روی سامانه کنفرانس بارگذاری کنید.

10- برای ثبت مقاله، از صفحه همایش‏ های من در پنل کاربری خود، گزینه ثبت مقاله را انتخاب کنید.

11-  پس از وارد شدن به صفحه ثبت مقاله، اطلاعات لازم شامل عنوان مقاله، محورهای اصلی و فرعی مقاله، چکیده مقاله و همچنین نویسندگان مقاله را وارد کنید.جهت ثبت گزینه ذخیره تغییرات را انتخاب کنید.

12- در قسمت مقالات من برای مقاله مورد نظر در بخش ارسال فایل های مقاله، فایل های ورد و پی دی اف مقاله کامل را با توجه به قالب های مخصوص همایش بارگذاری کنید.

13- پس از بارگذاری تمام فایل های مورد نیاز وضعیت مقاله به دریافت کامل فایل ها تغییر می کند.

14-  با استفاده از گزینه ثبت مقاله  میتوانید مقالات دیگر خود را ثبت کنید.

• توجه داشته باشید که پرداخت هزینه مربوط، پس از داوری مقالات خواهد بود. بنابراین پژوهشگران محترم باید پنل کاربری خود را بررسی نمایند.

جهت رفع سوالات خود می توانید به بخش سوالات متداول مراجعه  و یا توسط پنل کاربری خود تیکت ارسال نمایید.

056- 32254041

شماره داخلی : 311

1ncntesd @birjand.ac.ir

خراسان جنوبی- بیـرجـند- کیلومتر ۵ جاده کرمان - پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست دانشگاه بیرجند