تمدید مهلت ارسال مقالات تا 20 شهریور ماه

31 مرداد 1400

تمدید مهلت ارسال مقالات اولین همایش ملی فناوری های نوین در محیط زیست و توسعه پایدار با رویکرد کرونا و محیط زیست

با سلام و عرض ادب خدمت پژوهشگران گرامی

دبیرخانه اولین همایش ملی فناوری های نوین در محیط زیست و توسعه پایدار بدینوسیله به اطلاع پژوهشگران محترم و علاقه مندان به حوزه محیط زیست می‌رساند، در پی درخواست محققین و نویسندگان ارجمند مهلت ارسال مقالات که طبق اعلام قبلی تا یکم شهریور ماه سال جاری اعلام شده بود تمدید گرديد، لذا علاقه مندان به شرکت در این همایش می‌توانند مقالات خود را تا 20 شهریور ماه سال 1400 به دبیرخانه همایش ارسال نمایند.

با سپاس

دبیرخانه اولین همایش ملی فناوری های نوین در محیط زیست و توسعه پایدار با رویکرد کرونا و محیط زیست

056- 32254041

شماره داخلی : 311